"Het wiel draait zodra we in vrede zijn met onszelf"

We ervaren allemaal wel eens het gevoel uit balans te zijn. Je voelt je futloos, vermoeid, gestrest of je kan je helemaal nergens aan toe zetten. Meestal duurt dit een dag of een week en dan kan je er weer tegenaan.

Maar soms zijn we voor een langere tijd uit balans. We leven in een maatschappij waarin alles best wel snel gaat en vaak ligt er een grote druk op ons. We hebben een baan nodig voor onze noodzakelijke behoeften. Vriendschappen en andere sociale contacten zijn een verrijking voor ons welzijn die we niet graag missen. En meestal hebben we de zorg voor de kinderen en  niet te vergeten alle familiebijeenkomsten en verjaardagen. Vaak erg gezellig!

Maar als we uit balans zijn, kan dit aardig wat energie kosten. En dat is eigenlijk niet de bedoeling. Een chakra healing zorgt ervoor dat de energie die is gestagneerd weer gaat stromen. Als we voor een langere tijd in een stressvolle situatie bevinden, kan het lichaam afvalstoffen steeds moeilijker afvoeren. Het lichaam kan zich minder snel herstellen. Je weerstand wordt lager en uiteindelijk krijg je last van fysieke klachten. Veel voorkomende klachten zijn spanningsklachten in de nek, schouders en rug.

We dragen letterlijk de lasten op onze schouders. Veelal gaan we naar de fysiotherapeut om het gebied los te krijgen en spanning te verminderen. Ik voel me altijd weer opgeladen na zo’n behandeling, heerlijk! Maar zonder de oorzaak aan te pakken, komen de klachten vaak weer terug. We lopen eigenlijk achter de feiten aan. Bij een chakra healing kijken we welke tools nodig zijn om de chakra (‘s) weer te laten draaien. Zo kan het zijn dat je veel in je hoofd zit. We hebben geleerd om overal bij na te denken. Terwijl we intuïtief vaak weten wat we nodig hebben. Als we teveel in ons hoofd zitten, stagneren meerdere chakra’s, waardoor er lichamelijke en mentale klachten kunnen optreden.

Denk bijvoorbeeld aan

  • Oogproblemen
  • Lees- en leerproblemen
  • Darmproblemen
  • Depressie of een burn-out
  • Snel verkouden
  • Schildklierstoornissen
  • Druk op de borst

Een chakra healing biedt ondersteuning aan het zelfgenezend vermogen. Blokkades worden losgemaakt en spanning kan worden losgelaten. Lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Je lichaam kan ruimte vrij maken voor nieuwe energie. Zo kan het zomaar zijn dat je na een aantal behandelingen je totaal anders gaat voelen. Je krijgt meer contact met wie je echt bent en het voelt letterlijk de lasten van je schouders vallen!

Chakra behandeling

Wat gebeurt er tijdens een chakra healing?
Wat kan je allemaal verwachten?

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Wat Zijn Chakra's?

Wil je graag weten wat chakra's zijn en welke invloed het heeft op je gezondheid?

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Een Afspraak Maken?

Wil je graag meer informatie ontvangen over een behandeling of wil je graag een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op via telefoon, email of via het contactformulier.

Zowel een chakra healing als een andere soort healing mag nooit als vervanging worden gezien voor een medische behandeling. Raadpleeg altijd je arts bij noodzakelijke medische klachten.