Een moment helemaal voor jezelf om puur te genieten

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage laat je kennismaken met een vriendelijke en zachte aanraking. Het voornamelijke doel van een ontspanningsmassage is om je te laten genieten en in een diepe staat van ontspanning te brengen. En het is ook echt een cadeautje aan jezelf! Je hoeft even helemaal nergens aan te denken en je komt helemaal tot rust. 

De positieve effecten van een ontspanningsmassageMasseren heeft een positief invloed op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De aanmaak van endorfine en oxytocine worden gestimuleerd, die zorgen dat stress verminderd en het geluksgevoel wordt verhoogd. Een massage is ook erg goed voor het immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen.  Het verhoogd je weerstand, doordat tijdens massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. Na een massage kan er een gevoel ontstaan van verlichting, warmte, vrijheid en diepe ontspanning. Ook kan door het afvoeren van stress en afvalstoffen sprake zijn van een heldere geest.
Wil je graag ervaren wat een ontspanningsmassage voor jou kan betekenen? Het is ook mogelijk om een massage aan huis te ontvangen als je in de omgeving van Den Haag woont!De positieve effecten van een ontspanningsmassageMasseren heeft een positief invloed op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De aanmaak van endorfine en oxytocine worden gestimuleerd, die zorgen dat stress verminderd en het geluksgevoel wordt verhoogd. Een massage is ook erg goed voor het immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen.  Het verhoogd je weerstand, doordat tijdens massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. Na een massage kan er een gevoel ontstaan van verlichting, warmte, vrijheid en diepe ontspanning. Ook kan door het afvoeren van stress en afvalstoffen sprake zijn van een heldere geest.
Wil je graag ervaren wat een ontspanningsmassage voor jou kan betekenen? Het is ook mogelijk om een massage aan huis te ontvangen als je in de omgeving van Den Haag woont!Wat anderen zeggen over een ontspanningsmassage bij Moos Coaching en Healing

Heel ontspannen massage! Heel prettig dat de tafel verwarmd is. Relaxte sfeer. Moniek voelde mij goed aan, dus een fijne ervaring.
Andrea
Ik heb het als bijzonder ervaren en het helpt mij heel erg om bij mijn gevoel te komen.
Jennifer

Behandelingen

Complete Lichaamsmassage60 minuten
Nek, Schouders, Rug, Benen, Voeten, Buik- en borstgebied, Armen, Handen
Achterkantmassage30 minuten
Nek, Schouder, Rug, Benen, Voeten, Armen, Handen
Rugmassage15 minuten
30 minuten
Rug
Rug-, Schouder- en Nekmassage30 minutenNek, Schouder, Rug
Benenmassage15 minuten
Benen

Woon je in de omgeving van Den Haag en wil je een massage aan huis ontvangen? Dan kom ik graag bij je langs! Zorg jij voor een ruimte waar ik genoeg bewegingsruimte heb en waar jij zo weinig mogelijk gestoord kunnen worden? Dan zorg ik voor de rest! Als je het fijn vindt kan je ook een wierookje en ontspannende muziek aanzetten. Dit zorgt voor een extra ontspannen sfeer. Wil je graag dat ik hiervoor zorg, dan is dat uiteraard geen probleem! 

Ik masseer met een fijne olie die snel in de huid trekt en een positief effect heeft op de huid. Deze olie dringt door tot in de diepere lagen van je huid en zorgt ervoor dat je huid gaat stralen. De toevoeging van een etherische olie zorgt voor extra ontspanning. Het is ook mogelijk om voor een etherische olie te kiezen die op dat moment het beste aansluit bij jouw situatie.

Wil je liever een massage in de praktijk ontvangen? Ik zorg voor een ontspannen setting, zodat je helemaal tot rust kan komen en echt een moment voor jezelf hebt. 

Let op: Een ontspanningsmassage is vooral gericht op ontspanning en kan verlichting geven bij fysieke klachten. Raadpleeg altijd een specialist bij extreme klachten. Een massage is geen vervanging voor een medische behandeling.