Reiki is de sleutel naar je hart

Reiki behandeling

Tijdens een reiki behandeling kan je verschillende ervaringen opdoen. Meestal raak je in een diepe ontspanning. Sommigen mensen zien of voelen dingen terwijl anderen helemaal niets bewust ervaren. Het fijne aan reiki is dat het altijd stroomt. Je kan reiki niet tegenhouden om de weg te vinden waar het heen moet gaan. Het zal jou altijd geven wat je op dat moment nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens een reiki behandeling

Voordat we starten met de behandeling kijk ik samen met jou naar wat je op dat moment nodig hebt. Ik kies daarna een bijpassende etherische olie en steen uit. Dit zorgt voor een diepere heling. Tijdens de behandeling zorg ik voor een rustige setting met ontspannende muziek. Met je kleren aan ga je liggen op de behandeltafel. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen in verschillende posities op je lichaam, zodat de energie makkelijk overal heen kan stromen.
De behandeling zal ongeveer 45 minuten duren. Daarna bespreken we hoe je de behandeling hebt ervaren en geef ik je tips mee om de behandeling te versterken.

Andere reiki behandelingen

Het is ook mogelijk om een behandeling op afstand te ontvangen. Alles is energie en afstand is relatief. Je hoeft niet te reizen en je kan in je eigen omgeving blijven. Via telefonisch contact, mail of whatsapp kunnen we de voorbereiding bespreken. Na de behandeling is het altijd mogelijk om vragen te stellen over je ervaring.

Reiki is ook te combineren met een massage. Het zorgt voor extra ontspanning en voor een diepere heling. Ook is het echt een cadeautje aan jezelf!