Reiki op afstand

Het fijne aan reiki is dat het altijd stroomt. Waar je ook bent, reiki komt naar jou toe en geeft je wat je nodig hebt. Voordat ik de behandeling start stem ik mij af op jouw energie via een foto of je naam. Van te voren bespreken we kort wat je kan verwachten.

Het is belangrijk om een plek in huis uit te kiezen waar je niet gestoord kan worden, zodat je goed kan ontspannen. Als je het fijn vindt, kan je een muziekje opzetten, een wierookje aansteken en kaarsjes branden. Zo is het echt een moment voor jezelf. Je mag tijdens de behandeling zitten of liggen. Het is niet erg als je van houding veranderd tijdens de behandeling. De energie zal altijd stromen. Wel kan het zijn dat je slaperig wordt of juist onrustig. Iedereen ervaart een behandeling op zijn eigen manier. Als je onrust ervaart, probeer dit dan zoveel mogelijk toe te laten. Dit kan weerstand zijn of bijvoorbeeld emoties die loskomen. Ook kan het zijn dat je bepaalde inzichten ontvangt. Er is van alles mogelijk, maar het zal nooit gevaarlijk zijn. Reiki is een liefdevolle energie die helpt om blokkades los te laten.
De behandeling zal ongeveer 20 minuten duren. 

Na de behandeling is er de mogelijkheid om je ervaring te delen, vragen te stellen en een kaart te laten trekken uit één van de tarot decks.  Het kan voorkomen dat je op andere momenten nog vragen hebt over de behandeling. Er is altijd ruimte om deze vragen te stellen. Dit mag via telefonisch contact, via email of via whatsapp. Wat voor jou het fijnste werkt! 

De voordelen van een behandeling op afstand

  • Je hoeft niet te reizen naar de praktijk 
  • Je kan rustig op je eigen tijd bijkomen van de behandeling
  • Je kan de healing makkelijker inplannen
  • Je bent in een vertrouwde omgeving
  • Je kan op een later moment vragen stellen over de behandeling

Reiki Massage

Wil je liever een reiki massage ontvangen?
Deze combinatie zorgt voor extra ontspanning!

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Reiki behandeling in de praktijk

Wil je liever een reiki behandeling ontvangen in de praktijk? In een fijne ruimte waar je helemaal tot rust kan komen.

*Klik op het icoon voor meer informatie.

Afspraak Maken

Wil je graag een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op via telefoon, email of via het contactformulier.

*Klik op het icoon voor meer informatie.